Samenwerking FC Emmen en M&GEZOND!

14-08-2018

Wat een toppers! FC Emmen heeft zondagmiddag het openingsduel in de eredivisie gewonnen met 2-1 van ADO Den Haag. Een geweldige wedstrijd.Misschien is het je opgevallen - misschien ook niet door de spanning van de wedstrijd - dat op de achterzijde van het wedstrijdshirt het logo van M&GEZOND! prijkt. En daar zijn we erg trots op. Dit staat symbool voor een mooie en vruchtbare samenwerking tussen Naoberschap United / FC Emmen en M&GEZOND!

Foto:FC Emmen doelman Kjell Scherpen presenteert de achterzijde van het wedstrijdshirt

Gezondheidsweetjes

Wereldgezondheidsorganisatie wil transvetten bannen

27-06-2018

Tegen 2023 wil de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) komaf maken met kunstmatige transvetten. Dat zijn onverzadigde vetzuren die slecht zijn voor de gezondheid en vaak terug te vinden zijn in onder meer margarines, frituur-, bak- en braadvetten en in gebak, koekjes en snacks. Het lanceerde daarvoor het initiatief Replace.

M&GEZOND!

Watergevulde bidons voor deelnemers wandel4daagse Erica

26-06-2018

Op 5 juni hebben een aantal leden van het Team M&GEZOND! bij de wandel 4 daagse in Erica bidons aan de deelnemers uitgedeeld die gevuld waren met water.

Op deze warme, zonnige dag konden de deelnemers tijdens het wandelen zo genieten van water als gezond alternatief voor frisdrank of sportdrank.

Wethouder Robert Kleine (
Jeugd, Onderwijs, Welzijn en Cultuur- Jeugd- Onderwijs- Welzijn en maatschappelijke opvang- Recreatie en Toerisme- Kunst en Cultuur.)

Gaf het startsein.

Bron: Zuidoosthoeker

Zoek naar een Gezondheidsinitiatief
in de gemeente Emmen